Restaurant familjar me një menu të begatshme me ushqime, pije dhe ëmbëlsira të ndryshme dhe të freskëta në qdo kohë. Gjithashtu ju mund ta pastroni veturen tuaj tek auto larja jonë.

Restauranti gjendet tek pompa e benzines Molika Gas afër rrethit në hyrje të Pejës.