Gjithashtu Molika Company, po punon vazhdueshem për përgatitjen e kompleksit banesor në Pejë. Ky objekt do të jetë nga më modernet dhe i kohës. Objekti gjendet tek rrethi Dulija, dhe shitjet kanë filluar.

 

 

Ju lutem shkarkoni planet rreth objektit

SHKARKO –> BANESA MODELI 1 – BANESA MODELI 2 – BANESA BAZA 1 – BANESA BAZA 2