Molika Company, është pëfaqësues eskluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH. Njëkosisht te Molika Company mund të porositni dyer, dritare dhe vitrina jashtë standardit, me të njejtin dimenzion, kualitet dhe precizitet Gjerman.