KONTAKTO ME NE!..

Ndjehuni të lirë për të biseduar me përfaqësuesit tanë në çdo kohë, ju lutem na shkruani përmes formularit kontaktues, e-mailave zyrtar si dhe në komunikim me telefon.

Emri dhe Mbiemri: (i duhur)

Email Adresa: (i duhur)

Subjekti:

Teksti:

INFO KONTAKTI

  • Fabrika për dyer dhe dritare: +37744/165-136
  • Banesa, kontrollimi teknik dhe restauranti: +37744/502-224
  • Derivate me shumic dhe pakic: +37744/125-125
    info@molikacompany.net
freevisitorcounters