| info@molikacompany.net | www.molikacompany.net   |  lexo email                                                                 Shqip English Deutsch

Risitë e fundit:

Kanë mbetur edhe 2 banesa të vetme në Karagaq të Pejës dhe ju mundë të përfitoni nga kjo ofertë. Njëra banesë ka siperfaqe prej 82 m² ndërsa tjetra 88 m²

Për më shumë informata mundë të kontaktoni në numrin Mobil: 044502224

 

Ofertë për punësim:

Molika Company kërkon punëtor të diplomuar për sektorin e Kontrollimit Teknik
në Pejë, të interesuarit duhet të posedojnë diplomë të drejtimit të Makineris apo Telekomunikacionit si dhe të mos ketë më shumë se 35 vjet.
Për Dorezimin e dokumeteve mund të lajmeroheni në numrin e tel 044-502-224

 


 

 

 

 


Mirësevini...

Moliaka-Company ëhtëpëfaqesues eksluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH.Njëosisht  te Molika-Company mund të porositni dyer dritare dhe vitrina jasht standardit me të njejtin dimenzion,kualitet dhe precizitet Gjerman.Molika-Comapny posedon edhe pompen e benzinë  me firmë Molika-Gas që gjendet në magjistralën Pejë Deqan në fshatin Raushiq.Tani  Molika-Company ka filluar edhe me Kontrollëm teknike në tëcilë mund ti kontrolloni tëgjitha llojet e automjeteve me një precizitet të lartë dhe siguri të veqantë
 


Molika Company posedon me :

  • Me qendren e kontrollimit teknik
  • Me pompen e derivateve të naftë
  • Ka filluar me ndëtimin e kompleksit banesor në Karagaqë të Pejë
  • Si dhe pëfaqëues gjeneral pë Kosoven i firmes .EURO MEETH. nga Gjermania

 

.Euro Meeth.

Meeth Fenster është një firmë e njohur Gjermane e cila mirret me prodhimin e dyerve dhe dritareve të plastifikuara. E cila jep një garancion të pëjetshë pë kualitetin e vet Meeth Fenster mund ta gjeni në të gjithë Evropen.